Tweet Tweet

  follow me on Twitter

  September 18, 2009

  Laat je hooorreeeeen: Dinsdag protest tegen onderwijsbezuinigingen

  De Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) roept op om aanstaande dinsdag 22 september in Den Haag te protesteren tegen de aangekondigde bezuinigingen in het hoger onderwijs.

  De afgelopen jaren hebben tal van maatregelen zowel de kwaliteit als de toegankelijkheid van het hoger onderwijs onder druk gezet. Het collegegeld is al met 200 euro verhoogd, de tweede studie wordt duurder en nu wil het kabinet ook nog de studiefinanciering bevriezen. 'De maat is vol. In plaats van stap voor stap kaalplukken van het hoger onderwijs, moet er worden geïnvesteerd,' zegt voorzitter Gerard Oosterwijk van de LSVb.

  Het is schandalig dat er miljarden in banken worden gepompt en dat er op onderwijs wordt bezuinigd. De plannen van het kabinet moeten gestopt worden. Daarom roepen we alle studenten en docenten op om aan het protest van aanstaande dinsdag deel te nemen. Verspreid de oproep en neem zoveel mogelijk mensen mee! Zoals de flyer van de LSVb al zegt:

  MASSA = MACHT: KOM OOK 22 SEPTEMBER

  Tijd: 12.30-14.30
  Waar: Het Plein, Den Haag
  www.lsvb.nl

  Dus dan zie ik jullie daar!

  2 comments:

  1. Ik kan niet heb college (3DS Max), als ik ga dan kan ik het rest van het school jaar niet meer volgen. In andere woorden Joris vermoord mij gewoon

   ReplyDelete
  2. Haha okee, da's ook wel zo ^^
   Iedereen die Joris voor 3DS Max heeft is excused ;)

   En ik moet zelf ook nog even kijken of ik het kan maken :P

   ReplyDelete