Tweet Tweet

  follow me on Twitter

  February 12, 2010

  Glashelder van start!

  DVTG2 heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een multimediale theaterervaring: Glashelder  Meer informatie en inschrijving op http://glashelder.hku.nl


  Hamlet is dood!

  Na het overlijden van de geliefde minister-president moet zijn kabinet het zonder hem uitzoeken en een crisis voorkomen! Hun karakters zijn echter zo verschillend dat een confrontatie onmogelijk lang uit kan blijven. Ondertussen ligt de oppositie op de loer om de macht te grijpen.  Glashelder is een interactieve theatervoorstelling van 4 weken waarin jij bepaald wat er gebeurd. De 2e jaars Design for Virtual Theatre and Games studenten van de faculteit Theater aan de HKU hebben deze voorstelling in een half jaar ontworpen, gebaseerd op het klassieke stuk Hamlet van Shakespeare.

  Het is een doorlopende ervaring waarbij de grenzen tussen klassiek en virtueel theater vervagen. Een stuk waarbij de interactie een immersieve ervaring creƫert.


  Wanneer is het?
  Glashelder begint online op 20 februari en neemt je gedurende drie weken mee in een intrigerend verhaal vol conflict en verraad waarin jij zelf een belangrijke rol vervult. Een week later volgt op 18 maart de spannende ontknoping in het Academietheater van de HKU.

  Wat is jouw rol?
  Als deelnemer communiceer je met de personages uit het stuk en heb je bepalende invloed op het verhaal. Het spel vraagt niet veel van je tijd, maar wel een gezonde dosis inzet.


  Aanmeldingen lopen tot 18 februari, dus schrijf je snel in op http://glashelder.hku.nl!

  No comments:

  Post a Comment